In tegenstelling tot veel traditionele AdWords-bureaus maakt GMU Online gebruik van eigen innovatieve Big Data software. Als bedrijf of onderneming wil je anticiperen op de markt. Daarbij ook graag een toegevoegde waarde leveren aan je klanten. Hiervoor heb je informatie ofwel big data nodig. Onze expertise en de software die wij inzetten voor jouw diensten of producten, zorgen ervoor dat je een vliegende start maakt met het adverteren op Google Adwords. Wij kunnen verschillende berekeningen en handelingen automatiseren. Hierdoor houden onze Adwords specialisten meer tijd over om zich te focussen op het winstgevend maken van de advertenties.

Maar wat is Google Adwords nou precies?

Natuurlijk wil jij graag met jouw bedrijf of onderneming bovenaan in de zoekresultaten van Google staan. Hierdoor vinden klanten jouw producten of diensten sneller op het internet en heb je dus vele malen meer kans op een hogere omzet in je bedrijf. Met Google Adwords kun je advertenties maken die door middel van een strategie worden geplaatst boven of naast de organische zoekresultaten in Google.

Hoe werkt Google Adwords strategisch?

De strategie die Google Adwords gebruikt om de aangemaakte advertenties te tonen, lijkt op de strategie van een veiling. Degene die de beste advertentie schrijft en de hoogste bieding doet, staat bovenaan. Pas als een potentiƫle nieuwe klant op jouw advertentie klikt, betaal jij het bedrag dat je geboden hebt. Je biedt als het ware geld op dat ene zoekwoord waarmee je jouw advertentie wilt laten verschijnen. De Google Adwords specialisten van GMU online weten precies hoe ze deze klus moeten aanpakken. Zij zorgen voor het beste rendement en een zo laag mogelijk bedrag per click.

Google Adwords clicks

Hoe relevanter de zoekwoorden zijn die jij gebruikt in je advertenties, des te lager de kosten per click uitkomen. Daarbij verhoog je juist de kans dat de bezoeker ook daadwerkelijk op zoek is naar jouw product of dienst. Met als gevolg meer aankopen en offerte aanvragen. GMU Online genereert daarom voor elk product of elke dienst die voor jouw bedrijf of onderneming van belang is, een afzonderlijke advertentie. De zoekwoorden proberen we daarbij zo optimaal mogelijk te laten matchen met de desbetreffende landingspagina. Hierdoor komt de bezoeker ofwel potentiƫle klant direct op de juiste pagina op je website uit en ziet hij meteen waarna hij zocht.

Google Adwords uitbesteden aan GMU Online

Google is de meest gebruikte tool en webpagina op het internet. Niet voor niets is Googelen een werkwoord geworden. Google laat mensen precies zien waar zij naar op zoek zijn. Daarom is het van groot belang om ook jouw bedrijf gebruik te laten maken van de enorme klantenkring van Google. Door Google Adwords advertenties te kopen lift je mee met dit succes. Het maken van een Google Adwords advertentie is echter niet zo een eenvoudige klus. Zeker niet als je het goed wilt doen en er het beste rendement mee wilt behalen. De strategie heeft vele mogelijkheden die alleen door een Google Adwords specialist allemaal tegelijk ingezet kunnen worden.

Ben je zelf geen Google Adwords specialist? Besteed dan deze werkzaamheden uit aan www.gmu.online.