De vakantie periode is in volle gang voor de basisscholen en ook de bouwvak is in een aantal regio’s al begonnen. Hoog tijd dus om op vakantie te gaan voor de meeste mensen. Dat deze vakantie steeds belangrijker wordt voor ons dat blijkt wel uit de cijfers uit de reisbranche. Ondanks de crisis blijven de mensen op vakantie gaan. Ook wordt het steeds belangrijker hoe je er uit ziet op vakantie. Dit artikel gaat daar een stukje dieper op in en geeft je tips over waar je je kan laten verzorgen voor je op vakantie gaat. Centraal in dit verhaal staat Toffup, een beatysalon, tattooshop en kapper Uithoorn

Goed haar langs de costa

Vakanties zijn er steeds meer om te zien en gezien te worden. Daarom is het van belang dat je je kapsel met de grootste zorg uitzoekt als je op vakantie gaat. Toffup biedt je de kans om de show te stelen op vakantie door je eigen persoonlijke look door te laten klinken in het kapsel dat je je laat aanmeten. Ze adviseren je graag, maar er is voldoende ruimte om een eigen jeu aan je kapsel te laten geven. De kapper Uithoorn is dan ook met recht een echte toffe kapper.

Ook andere beauty bij Toffup

Naast de kapsalon in Uithoorn, heeft Toffup ook de gelegenheid om andere beauty aspecten aan te bieden. Zo bestaat de locatie gevestigd in het Amstelhof, ook uit een tattooshop en een beautysalon in Uithoorn. Deze locatie is bovendien goed bereikbaar vanuit Amstelveen en Aalsmeer. Voldoende parkeergelegenheid maakt dat je altijd terecht kunt bij deze full service beautysalon!

Neem contact op met de kapper Uithoorn

Toffup is gevestigd in Uithoorn, in het Amstelhof waar ook sportgelegenheden zijn. Daarom is je knipbeurt ook goed te combineren met een sportieve workout.

Het adres van Toffup is:

Noorddammerweg 30
1424 NX Uithoorn