Op vakantie gaan is leuk, alles zien, meemaken en fun maken is geniaal. Maar laten zien waar je voor staat en herkend worden, dat is nóg leuker! Zeker als je aan het backpacken bent en jij bent degene die een trend in werking zet. In dit artikel, dat niet helemaal 100% gerelateerd is aan de reis wereld, laten we je een product zien waarmee je op je reis de show kunt stelen: red cups. Deze iconische rode bekers zijn komen overwaaien uit Amerika, maar zijn al langere tijd een hit onder de jongeren in Nederland en andere Europese landen.

Laat de lokale inwoners kennis maken met de vetste accessoire

De red cups zijn dus al wel bekend in de meeste westerse landen, maar ga je een keer naar Oost Europa of naar Azië, dan kun je scoren met deze rode bekers! De knalrode (of roze en blauwe) bekers van Red Celebration. De inhoud is een riante 500 milliliter en de rode kleur blijft er lange tijd op zitten. Bovendien nemen de rode bekers nauwelijks ruimte in in je koffer. Je kunt er dus voldoende meenemen op je reis. Te meer omdat de bekers per 25 stuks verpakt zijn en je dus snel voldoende bekers hebt. Ook om ze uit te delen.

Bestel makkelijk je red cups online

Makkelijk je red cups bestellen is geen rocket science op de website van Red Celebration. Hier vind je simpelweg de beste red cups en heb je ze de volgende dag al in huis! Ook in verschillende supermarkten kun je de rode bekers vinden. Kijk daarvoor op de website van de club en kijk naar een plek bij jou in de buurt. Dan heb je de beste amerikaanse bekers de zelfde dag al in huis. Dit kan dus ideaal zijn als je je koffer al ingepakt hebt en nog wat ruimte over hebt. Laten we met z’n allen de wereld veroveren met de rode bekers!!