Waar we in de jaren ’90 allemaal zonder morren ons richting Schiphol begaven als we met het vliegtuig op vakantie gingen. De laatste jaren is het vliegverkeer echter zo sterk toegenomen (ondanks de crisis), daarom zijn de kleinere vliegvelden als Eindhoven, Charleroi, Rotterdam- den Haag en Eelde ook gaan groeien. Een aantal van die vliegvelden vallen nog wel onder de paraplu van de Schiphol groep, maar dat kan ons als vakantie gangers niet zoveel schelen. Wat voor ons aantrekkelijk is, is het feit dat we minder lang hoeven te reizen en minder in de rij hoeven te staan. Vanaf Rotterdam – Den Haag, ben je namelijk binnen een aantal minuten al in hartje den Haag als je met de taxi den Haag reist dan.

De bereikbaarheid van Rotterdam – den Haag airport

Helaas is er op dit moment nog geen treinverbinding tussen de steden en het vliegveld. Daarom is het het makkelijskte om op andere manieren te reizen naar het vliegveld. Je laten brengen is uiteraard het goedkoopst, maar als je met de auto wilt gaan dan is het vaak ook mogelijk om voor redelijke tarieven te parkeren. Mocht je echter wat langer weg gaan of je auto niet willen laten staan op het vliegveld of andere parkeerplaats om het vliegveld heen, dan kun je eens bedenken of het aantrekkelijk is om te kijken naar een taxi aanbieder.

Bij taxi service Den Haag reis je vanaf de binnenstad van den Haag bijvoorbeeld al voor 4 tientjes naar het vliegveld. Dit wordt aantrekkelijk als je met meerdere mensen reist of wanneer je langere tijd weg wilt gaan en de kosten voor het parkeren de spuigaten uit zal lopen. De taxi zet je voor de deur af en je stapt zo in het vliegtuig. Vaak is het zelfs nog mogelijk om de terugweg ook alvast te reserveren.

Geniet alvast van je vakantie!