Veel gelukkig mensen zijn nog steeds op vakantie, maar de meeste druppelen toch weer ons kikkerlandje in. De thuiskomst na hun mooie reis zal ze waarschijnlijk tegenvallen, de weersomstandigheden zijn hier namelijk op dit moment niet uitmuntend. Goede reden om gelijk achter je pc te gaan zitten en een nieuwe reis te boeken. Of, en dat is minder duur, je foto’s selecteren en een mooi fotoboek laten maken of een foto kiezen die je als wanddecoratie aan de muur kunt hangen. Zo blijf je je mooiste reis herinnering altijd zien, ook op deze droevige dagen. In dit artikel zal ik twee mogelijke producten aanreiken die geweldig zullen staan in je huis of werkplek

Foto op hout

De foto op hout is een decoratie die heel erg in trek is in de laatste jaren. Robuust en stoer zijn de foto’s op hout van Gallery Color. Ideaal om je reis naar bijvoorbeeld een safari land op samen te vatten. De mooiste herinneringen van je reis zullen goed terug komen in de foto op hout die lange tijd bij je aan de muur zal pronken. De kwaliteit van de foto is namelijk ongeĆ«venaard en het hout dat gebruikt wordt is van grote klasse.

Foto op plexiglas

Ook de foto op plexiglas is een foto waarop je je meest persoonlijke herinnering van een vakantie samen kunt vatten. De strakke uitstraling van de foto op plexiglas leent zich uitstekend voor de zon, zee en strand vakanties. De parelwitte stranden van bijvoorbeeld Thailand zullen hierop heel mooi naar voren komen. De fotodecoratie is ook in dit geval een garantie op een mooie lange herinnering aan je muur. Je zult je de reis naar je droombestemming dan ook niet snel vergeten!

Bestel je foto direct en heb de wanddecoratie snel in huis! Iedere vakantie opnieuw je mooiste herinnering afdrukken? Dan zijn de foto op hout blocks misschien wat voor je.. Mooi te stapelen en telkens weer opnieuw te formeren tot een nieuwe, unieke formatie!